KronColoR - Despre Companie

KronColoR este o companie care se implică într-o activitate fără compromisuri în ceea ce privește calitatea și se angajează să furnizeze servicii de top în industria finisajului pentru lemn. Astfel, relația noastră cu clientul nu se încheie atunci când materialele părăsesc magazinul ci oferim consultanță de produs și consultanță specializată. KronColoR este expert în culori, cu un centru estetic dedicat culorilor, avem laboratoare si depozite în 5 orase și oameni talentați care sunt pasionați de livrarea produselor și serviciilor de înaltă performanță pe care clienții noștri le așteaptă.
Ne-am angajat să vă oferim un produs de calitate care să corespundă sau să depășească asteptarile dumneavoastră; declarația noastră de misiune, acreditările noastre și istoria noastră toate indică acest angajament.
Compania noastră se bazează pe convingerea că nevoile clienților noștri sunt de cea mai mare importanță. Întreaga noastră echipă se angajează să răspundă acestor nevoi. Ca rezultat, un procent ridicat din afacerea noastră este de la clienți fideli și recomandari.

KronColoR oferă o gamă largă de instrumente și servicii de înaltă calitate, proiectate pentru a ajuta consumatorii și clienții noștri să găsească produsul și culoarea potrivită oferind soluții pentru toate tipurile de lemn, sticla, metal, pvc, plastic, buret... etc. Expertiza noastra in culori si inovatiile tehnologice avansate sunt traduse in gama noastra extinsa de produse care  ofera combinații ce se potrivesc fiecărei dorințe.
Vopselele noastre sunt, de asemenea, dezvoltate cu un spirit de sustenabilitate, astfel încât să lăsăm amprenta cea mai mică posibilă în mediul nostru și să contribuim la o lume mai luminoasă și mai bună pentru această generație și pentru generațiile viitoare.

Ne-ar plăcea ocazia de a vă câștiga încrederea și de a vă oferi cele mai bune servicii din industrie.